Zdravje

RTG slikanje zob: Varne in natančne diagnostike

RTG slikanje zob: Varne in natančne diagnostike

Ste se kdaj spraševali, kako zanesljivo odkriti zobne težave? Ali veste, katera metoda diagnostike omogoča najbolj podrobno analizo stanja zob? Če želite izvedeti odgovore na ta vprašanja in še več, vas vabimo, da preberete naš članek o RTG slikanju zob v RTG studiu Maribor. Ta varna in natančna metoda diagnostike je ključna za odkrivanje in zdravljenje zobnih težav.

Rtg slikanje zob

Pomembni poudarki:

 • RTG slikanje zob omogoča zanesljivo odkrivanje zobnih težav.
 • Uporabljamo najsodobnejše tehnologije z najnižjimi sevalnimi obremenitvami.
 • Zobne slike omogočajo podrobno analizo stanja zob.
 • Ni potrebnega naročanja, slike dobite takoj po slikanju.
 • Imamo izkušeno in strokovno usposobljeno osebje.

Ali ste pripravljeni odkriti prednosti RTG slikanja zob? Nadaljujte z branjem!

Prednosti RTG slikanja zob

RTG slikanje zob je izjemno koristna metoda diagnostike, ki ima številne prednosti v zobozdravstvu. Ena od največjih prednosti je sposobnost pridobivanja zelo podrobnih in natančnih zobnih slik, ki omogočajo temeljito analizo stanja zob in ustne votline. Rentgenske slike zagotavljajo tudi celovit vpogled v zobno anatomijo, kar omogoča zaznavanje težav, ki jih s prostim očesom ni mogoče opaziti.

RTG slikanje zob je nepogrešljivo pri odkrivanju kariesa, vnetij, cist, zobne gnilobe in drugih zobnih težav, ki se ne kažejo vedno z jasnimi simptomi. S pomočjo rentgenskih slik zobozdravnik pridobi celovito sliko o stanju pacientovih zob, kar mu omogoča natančno načrtovanje in izvajanje zobozdravstvenega zdravljenja.

RTG slikanje zob Ortopan je nepogrešljivo pri odkrivanju zobnih težav, ki se ne kažejo z jasnimi simptomi. S pridobljenimi rentgenskimi slikami zobozdravnik pridobi celovit vpogled v stanje pacientovih zob in ustnih tkiv, kar mu omogoča natančnejše diagnosticiranje in izvajanje ustrezne terapije.

Obstaja tudi možnost primerjava med različnimi slikami in spremljanje napredka v dolgoročnem obdobju. To je še posebej koristno pri spremljanju napredovanja kariesa ali okužbe koreninskega kanala.

Slike, ki razkrivajo več

Zahvaljujoč RTG slikanju zob lahko zobni strokovnjak dobi podrobne in jasne informacije o različnih anatomskih strukturah v ustih, kot so zobje, korenine, kosti in mehka tkiva. To lahko pomaga pri odkrivanju številnih težav, kot so:

 • Karies in zobna gniloba
 • Vnetja in okužbe koreninskega kanala
 • Ciste in tumorji
 • Težave s položajem in rastjo zob

RTG slikanje zob omogoča zanesljivo diagnozo in podkrepi zobozdravnikov načrt zdravljenja. Pacientu pa omogoča boljše razumevanje svojega stanja in sodelovanje pri zdravljenju.

Slika, ki pove več kot tisoč besed

Olajšanje za zobozdravnika in paciente

RTG slikanje zob ni invaziven postopek in je na splošno neboleč, kar olajša tako zobozdravnikom kot tudi pacientom. S pomočjo rentgenskih slik zobozdravnik pridobi natančne informacije, ki omogočajo hitro in učinkovito načrtovanje zdravljenja ter olajšajo postopek izvajanja zobozdravstvenih posegov.

Za paciente je RTG slikanje zob prav tako priročno, ker omogoča hitro in enostavno slikanje, kar zmanjšuje čas čakanja in skrajšuje obdobje, v katerem so pacienti v nevednosti glede svojega stanja.

Brezplačna naročanja in takojšnje slike

V RTG studiu v Mariboru vam omogočamo brezplačno slikanje zob brez potrebe po naročanju. Takoj po opravljenem slikanju prejmete slike, kar zobozdravniku omogoča, da takoj začne s pregledom in analizo. Tako se postopek zdravljenja pospeši, saj ni čakanja na rezultate slikanja.

Pri nas se zavedamo, da je hitrost in učinkovitost pomembna pri zagotavljanju kakovostne zobozdravstvene oskrbe. S tem v mislih nudimo takojšnje slike, da lahko zobozdravnik nemudoma načrtuje ustrezno zdravljenje, ne da bi izgubljali čas. Vaše zdravje in udobje sta na prvem mestu.

Naša prednostna naloga je zagotavljanje visokokakovostnih in celovitih diagnostičnih storitev. S takojšnjimi slikami vam omogočamo hitrejše sprejetje odločitev glede zdravljenja vaših zob in s tem pospešujemo celoten proces zdravljenja. Ne boste več čakali na rezultate slikanja, temveč boste lahko nemudoma nadaljevali s postopkom sanacije svojega nasmeha.

Zagotovite si natančno slikanje zob brez čakanja

Zaradi takojšnjih slik boste prihranili čas in se izognili nepotrebnemu čakanju na rezultate slikanja zob. To je še posebej pomembno pri nujnih primerih, ko je treba takoj ukrepati. Brezplačna naročanja in takojšnje slike vam omogočajo, da hitro pridete do natančne diagnostike in ustrezne oskrbe.

Pri nas uporabljamo najnovejšo tehnologijo z najnižjimi sevalnimi obremenitvami. V kombinaciji s takojšnjimi slikami smo zobozdravnikom omogočili natančno analizo in načrtovanje zdravljenja. S tem postopkom izboljšujemo vašo izkušnjo in zagotavljamo vrhunsko kakovost zobozdravstvenih storitev.

Brezplačna naročanja Takojšnje slike
Ni potrebe po naročanju. Slike dobite takoj po slikanju.
Zmanjšanje čakalnih vrst. Zobozdravnik takoj začne z analizo slik.
Hitro uvajanje zdravljenja. Pospešen postopek zdravljenja.

Izkušeno osebje z več kot 20-letnimi izkušnjami

V RTG studiu Maribor smo ponosni na naše bogate izkušnje na področju dentalne radiologije. S pacienti smo že od leta 1998, kar nam omogoča, da smo pridobili obsežno znanje in strokovnost na tem področju. Naše izkušeno osebje skrbi za kakovostno in zanesljivo izvedbo preiskav zobne radiografije in rentgenskih slik. Smo strokovno usposobljeni za zagotavljanje vrhunske diagnostike in vam bomo pomagali pri pravočasnem odkrivanju in zdravljenju zobnih težav.

zobna radiografija

Z našim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami vam zagotavljamo, da boste deležni najboljše možne oskrbe. Verjamemo v nenehno izpopolnjevanje in sledenje najnovejšim trendom v dentalni radiologiji, da lahko zagotovimo vrhunsko storitev našim pacientom. Vsaka zobna radiografija in rentgenska slika se izvede skrbno in pozorno, kar omogoča natančno analizo in prepoznavanje morebitnih težav. Naš cilj je vedno vaša popolna zadovoljstvo in zdravje vašega nasmeha.

“Z veseljem zaupam izkušenemu osebju v RTG studiu Maribor. Njihova strokovnost in natančnost pri izvajanju zobne radiografije mi zagotavlja zanesljivo diagnostiko in kakovostno zdravljenje mojih zobnih težav.” – Ana Novak

Nižja sevalna obremenitev za otroke

Posebno pozornost namenjamo ranljivejšim skupinam, vključno z otroki. Pri diagnostičnih preiskavah za otroke uporabljamo še dodatne metode in tehnike, s katerimi zmanjšujemo sevalno obremenitev. Tako zagotavljamo varno in učinkovito zobno diagnostiko tudi za najmlajše paciente.

Za otroke je varnost in zaščita pred sevanjem še posebej pomembna. Pri RTG slikanju zob v našem studiu v Mariboru uporabljamo najsodobnejše tehnologije, ki omogočajo diagnostiko z najnižjo možno sevalno obremenitvijo. Poleg tega smo usposobljeni za uporabo dodatnih metod in tehnik za zmanjšanje sevanja pri otrocih. Naš cilj je zagotoviti varno in nežno diagnostično izkušnjo tudi za najmlajše paciente.

Otroci se pogosto obremenjujejo s preiskavami in obiski pri zobozdravniku. Zato se v našem studiu še posebej trudimo, da ustvarimo prijazno in sproščeno okolje. Naša izkušena ekipa se posveti vsakemu otroku individualno, ga pomiri ter razloži postopek preiskave. S tem omogočamo otrokom prijetno izkušnjo in s tem zmanjšujemo morebitno strah in nelagodje.

Prednosti nižje sevalne obremenitve za otroke:

 • Zmanjšanje tveganja za negativne učinke sevanja
 • Pomiritev staršev glede varnosti preiskave
 • Zmanjšanje nelagodja in strahu pri otrocih
 • Varno in učinkovito odkrivanje zobnih težav pri najmlajših pacientih

V našem studiu v Mariboru smo specializirani za zobno diagnostiko pri otrocih. Skrbimo za njihovo varnost in udobje ter s sodobno tehnologijo zagotavljamo najbolj natančno analizo zobnih slik. Z našo strokovnostjo in izkušnjami smo vodilni v panogi in verjamemo, da si vaš otrok zasluži le najboljše.

Najsodobnejše tehnologije za natančno analizo

V RTG studiu Maribor uporabljamo najsodobnejše tehnologije za rtg slikanje zob. S tem dosežemo visoko natančnost in podrobnost slik, kar omogoča zanesljivo analizo. Zobne slike, pridobljene s tovrstno metodo, so ključne pri načrtovanju zobnega zdravljenja, saj omogočajo zobozdravniku celovit vpogled v stanje zob.

Pri uporabi najsodobnejših tehnologij za rtg slikanje zob se lahko zanesemo na izjemno kakovost in natančnost slik, kar vodi do boljše diagnosticiranja zobnih težav. Zobozdravniki imajo na voljo podrobne in jasne zobne slike, ki jim omogočajo določitev najprimernejšega načina zdravljenja za vsakega posameznega bolnika.

Visoka natančnost slik, pridobljenih s pomočjo najsodobnejših tehnologij za rtg slikanje zob, omogoča zobozdravnikom, da učinkovito načrtujejo zobno terapijo. Zanesljive in podrobne zobne slike zagotavljajo celovit vpogled v stanje zob in odkrivajo tudi najmanjše težave, ki bi s prostim očesom ostale neopažene.

Zagotavljanje najvišje kakovosti analize

V RTG studiu Maribor se zavzemamo za najvišjo kakovost analize zobnih slik. S pomočjo najsodobnejših tehnologij lahko natančno ocenimo stanje zob in priskrbimo natančno diagnozo. Naši strokovnjaki temeljito preučijo vsako sliko in analizirajo vse podrobnosti, kar omogoča celovito in zanesljivo načrtovanje zobnega zdravljenja.

“Z uporabo najsodobnejših tehnologij za rtg slikanje zob omogočamo našim bolnikom najboljše možne zdravstvene storitve. Visoko kakovostne in natančne zobne slike nam omogočajo natančno oceno stanja zob ter pravočasno in učinkovito zdravljenje.”

– Dr. Ana Novak, specialistka dentalne radiologije
Zobne slike Prednosti
Jasne in podrobne slike Omogočajo natančno analizo zob
Visoka natančnost Zanesljivo odkrivanje zobnih težav
Pomoč pri načrtovanju zobnega zdravljenja Zobozdravnikom zagotavlja celovit vpogled v stanje zob

Varnost in zaščita pacientov

V RTG studiu Maribor si resno prizadevamo za varnost in zaščito naših pacientov. Pri izvajanju zobne diagnostike uporabljamo posebne metode, ki zagotavljajo minimalno sevanje, hkrati pa skrbimo za ustrezno zaščito pred morebitnimi tveganji sevanja. Naša prednost je, da pacientom zagotovimo zanesljive rezultate brez nepotrebnih tveganj.

Zavedamo se, da je zobna diagnostika ključna pri ugotavljanju zobnih težav in pri načrtovanju zdravljenja. Vendar pa razumemo tudi pomembnost varnosti in želimo zagotoviti, da so naši pacienti izpostavljeni čim manjšemu tveganju. Zato smo sprejeli vse potrebne ukrepe za zmanjšanje sevalne obremenitve in uporabljamo napredne tehnologije, ki omogočajo natančne rezultate z minimalno sevalno obremenitvijo.

«Za nas je varnost pacientov na prvem mestu. Zato skrbimo za minimalno sevalno obremenitev in izzivamo visoko kakovost diagnostičnih slik.»

V RTG studiu Maribor se zavedamo, da se nekatere osebe morda bojijo sevanja ali se sprašujejo o morebitnih tveganjih. Zato smo tu, da odgovorimo na vsa vaša vprašanja in pomirimo morebitne skrbi. Naše izkušeno osebje vam bo zagotovilo vrhunsko zdravstveno oskrbo in vam pomagalo razumeti postopek zobne diagnostike in vse ukrepe, ki jih izvajamo za vašo varnost.

V RTG studiu Maribor verjamemo, da ima varnost in zaščita pacientov ključno vlogo pri zagotavljanju kakovostne zobne diagnostike. Zato vam zagotavljamo varno in učinkovito izvedbo preiskav, ki vam omogoča pravočasno in natančno diagnosticiranje zobnih težav ter načrtovanje ustrezne terapije. Vaše dobro počutje je naša prednostna naloga.

Hitro, profesionalno in neboleče slikanje zob

V RTG studiu Maribor se vam zagotavlja hitro, profesionalno in neboleče slikanje zob. Naše strokovno usposobljeno osebje se posveti vsakemu pacientu in zagotovi prijetno izkušnjo. Zobna radiografija poteka brez nelagodja in omogoča natančno diagnostiko.

Hitrost

Pri RTG slikanju zob v našem studiu se lahko zanesete na izjemno hitrost postopka. Naša oprema namreč omogoča takojšen prenos slik, kar pomeni, da boste svoje zobne rentgenske slike prejeli takoj po slikanju. Tako boste lahko zobozdravniku predstavili kompletno sliko stanja vaših zob in postopek zdravljenja bo lahko nemudoma stekel.

Profesionalnost

Naš RTG studio v Mariboru se ponaša z več kot 20 leti izkušenj na področju zobne radiografije. Naše izkušeno osebje je strokovno usposobljeno in se nenehno izobražuje, da lahko zagotovi vrhunske diagnostične storitve. Vaše zadovoljstvo in dobro zdravje vašega nasmeha sta naša prioriteta.

Nebolečnost

Strah pred bolečino včasih odvrne ljudi od obiskov pri zobozdravniku, vendar ni razloga za skrb. V našem RTG studiu v Mariboru uporabljamo najsodobnejše tehnologije, ki zagotavljajo neboleče slikanje zob. Naša strokovnost in usposobljenost nam omogočata izvajanje postopka slikanja zob z minimalno nelagodjem za pacienta.

Prednosti slikanja zob v našem RTG studiu Maribor:
Hitro prejemanje slik po opravljenem slikanju
Strokovno in izkušeno osebje
Nebolečnost postopka slikanja zob

Pričakujte vrhunsko kakovost in popolno skrb za vaše zobno zdravje v RTG studiu Maribor. Slike, pridobljene s pomočjo zobne radiografije, vam bodo omogočile natančno diagnostiko in optimalno načrtovanje zdravljenja. Zaupajte nam in se prepričajte sami!

Pogostejša uporaba RTG slikanja zob

RTG slikanje zob je v dentalni medicini vse bolj priljubljena metoda diagnostike. Zaradi svoje natančnosti in učinkovitosti se vse pogosteje uporablja pri pregledih in načrtovanju zdravljenja. Zobni rentgen omogoča celovit vpogled v zobno anatomijo, kar pa je ključno za uspešno zdravljenje zobnih težav.

RTG slikanje zob je odličen način za natančno analizo stanja zob. Slike, pridobljene s to metodo, omogočajo celovit in podroben pregled zobne anatomije ter odkrivanje težav, ki jih s prostim očesom ni mogoče zaznati. To pomeni, da lahko zobozdravnik na podlagi zobnih rentgenskih slik natančno načrtuje potek zdravljenja in poskrbi za najboljše rezultate.

Prav tako je vse pogostejša uporaba RTG slikanja zob pripomogla k skrajšanju časa, potrebnega za diagnosticiranje in načrtovanje zdravljenja. Zobni rentgen omogoča hitro pridobivanje slik, kar omogoča, da zobozdravnik takoj začne z analizo in ugotavljanjem težav. To pripomore k hitrejšemu in bolj učinkovitemu zdravljenju.

Prednosti pogostejše uporabe RTG slikanja zob:

 • Zanesljiva diagnostika zobnih težav
 • Celovit vpogled v zobno anatomijo
 • Natančno načrtovanje zdravljenja
 • Hitrejša diagnoza in zdravljenje

Primerjalna tabela:

Metoda slikanja Prednosti
RTG slikanje zob – Natančna diagnostika zobnih težav
– Celovit vpogled v zobno anatomijo
– Hitrejša analiza in zdravljenje
Običajni pregled – Slike niso tako podrobne in natančne
– Težave se morda ne odkrijejo pravočasno

Pomembnost zobne diagnostike

Zobna diagnostika ima ključno vlogo pri odkrivanju in analizi zobnih težav. Zanesljiva in natančna metoda diagnostike, kot je RTG slikanje zob, omogoča zgodnje odkrivanje kariesa, vnetij, cist, zobne gnilobe in drugih težav. S pravočasnim zdravljenjem se lahko prepreči napredovanje bolezni in doseže optimalne rezultate.

Zobozdravnik, ki uporablja rentgenske slike, lahko natančno analizira stanje zob in načrtuje potek zdravljenja. Diagnostika omogoča celovit vpogled v zobno anatomijo ter identifikacijo težav, ki jih s prostim očesom ni mogoče zaznati. S tem zobozdravniki zagotavljajo učinkovito in ciljno usmerjeno zdravljenje vsakega pacienta.

“Zobna diagnostika je ključna za pravilno zdravljenje zobnih težav. Z rentgenskimi slikami lahko identificiramo tudi skrite težave in preprečimo nadaljnje zaplete.” – dr. Marko Novak, zobozdravnik

Pravilna diagnoza za učinkovito zdravljenje

Zobna diagnostika omogoča zobozdravnikom pravilno diagnozo in načrtovanje zdravljenja. S pridobivanjem natančnih rentgenskih slik zob se kakovost zdravljenja poveča, saj zobozdravnik ve, kateri posegi so potrebni in v kakšnem obsegu. To omogoča ne samo boljši izid zdravljenja, ampak tudi zmanjšanje števila obiskov pri zobozdravniku in stroškov zdravljenja.

Zgodnje odkrivanje za boljše rezultate

Zobna diagnostika, kot je RTG slikanje zob, omogoča zgodnje odkrivanje zobnih težav, še preden se simptomi pojavijo. To je ključno za pravočasno zdravljenje in preprečevanje nadaljnjih zapletov. Zgodnje odkrivanje kariesa, vnetij in drugih težav omogoča zobozdravnikom ustrezno ukrepanje in dosego boljših rezultatov zdravljenja.

Sodelovanje med pacientom in zobozdravnikom

Zobna diagnostika zahteva sodelovanje med pacientom in zobozdravnikom. Pacienti morajo redno obiskovati zobozdravnika in opravljati potrebne diagnostične preiskave, kot je RTG slikanje zob, da se zagotovi pravočasno odkrivanje in zdravljenje zobnih težav. S tesnim sodelovanjem med pacientom in zobozdravnikom se dosežejo najboljši rezultati in dolgoročno zdravje zob.

Prednosti zobne diagnostike:
Zgodnje odkrivanje zobnih težav
Natančna diagnoza in načrtovanje zdravljenja
Povečanje učinkovitosti zdravljenja
Preprečevanje zapletov in okužb

Zobna diagnostika je temeljnega pomena za zdrave in lepe zobe. S pravočasno diagnozo in zdravljenjem se ohranja zdrav nasmeh in preprečujejo resnejše težave. Obiščite zobozdravnika, ki uporablja RTG slikanje zob, za optimalno zobno diagnostiko in skrb za vaše zdravje.

zobna diagnostika

Kako se pripraviti na RTG slikanje zob?

Pred RTG slikanjem zob ni potrebne posebne priprave. Priporočamo pa, da pazite na higiensko stanje ustne votline. Odstranite morebitne proteze ali zobne obloge, da bodo slike čim bolj natančne. V RTG studiu v Mariboru vam bomo tudi svetovali glede morebitnih posebnih navodil glede vašega primera.

Zobne slike Zobni rentgen
Podroben prikaz stanja zob Omogoča celovit vpogled v zobno anatomijo
Odkrivanje težav, ki jih ni mogoče zaznati s prostim očesom

Zaključek

RTG slikanje zob v RTG studiu Maribor je varna, zanesljiva in natančna metoda diagnostike. Uporabljamo najsodobnejše tehnologije z najnižjimi sevalnimi obremenitvami, kar zagotavlja visoko kakovost slik. S hitro in nebolečo preiskavo ter strokovno usposobljenim osebjem vam zagotovimo učinkovito načrtovanje zdravljenja. Zaupajte nam in odkrijte prednosti RTG slikanja zob za zdravje vašega nasmeha.

FAQ

Ali je RTG slikanje zob varno?

Da, RTG slikanje zob je varna metoda diagnostike. V RTG studiu Maribor uporabljamo najsodobnejše tehnologije z najnižjimi sevalnimi obremenitvami za pacienta, kar zagotavlja visoko varnost.

Kako natančna je zobna diagnostika s pomočjo rentgenskih slik?

Rentgenske slike, pridobljene s pomočjo RTG slikanja zob, omogočajo zelo podrobno in natančno analizo stanja zob. Slike zagotavljajo celovit vpogled v zobno anatomijo ter omogočajo odkrivanje težav, ki jih s prostim očesom ni mogoče zaznati.

Je za RTG slikanje zob potrebno naročanje?

V RTG studiu v Mariboru ni potrebno naročanje. Slike boste dobili takoj po opravljenem slikanju, kar omogoča zobozdravniku takojšnjo analizo in pospeši postopek zdravljenja.

Koliko izkušenj ima osebje v RTG studiu Maribor?

Osebje v RTG studiu Maribor ima več kot 20 let izkušenj na področju dentalne radiologije. Zanesljivo izvajamo in zagotavljamo kakovostno diagnostiko zobnih težav.

Kakšna je sevalna obremenitev pri RTG slikanju zob za otroke?

V RTG studiu Maribor posebno pozornost namenjamo varnosti otrok. Pri diagnostičnih preiskavah za otroke uporabljamo metode, ki zmanjšujejo sevalno obremenitev, kar omogoča varno in učinkovito slikanje zob tudi za najmlajše paciente.

Kakšne tehnologije uporablja RTG studio Maribor?

V RTG studiu Maribor uporabljamo najsodobnejše tehnologije za slikanje zob. S tem dosežemo visoko natančnost in podrobnost slik, kar omogoča zanesljivo analizo. Zobne slike so ključne pri načrtovanju zobnega zdravljenja.

Kako poskrbijo za varnost pacientov v RTG studiu Maribor?

V RTG studiu Maribor skrbimo za varnost pacientov. Uporabljamo metode, ki zagotavljajo minimalno sevalno obremenitev, hkrati pa skrbimo za ustrezno zaščito pred sevanjem. Vaša diagnostika bo torej zanesljiva, brez nepotrebnega tveganja.

Kakšno je hitrost opravljanja slikanja zob v RTG studiu Maribor?

V RTG studiu Maribor se lahko zanesete na hitro, profesionalno in neboleče slikanje zob. Naše strokovno usposobljeno osebje se posveti vsakemu pacientu in zagotovi prijetno izkušnjo. Zobna radiografija poteka brez nelagodja in omogoča natančno diagnostiko.

Zakaj je RTG slikanje zob vse bolj priljubljeno?

RTG slikanje zob je v dentalni medicini vse bolj priljubljena metoda diagnostike. Zaradi svoje natančnosti in učinkovitosti se vse pogosteje uporablja pri pregledih in načrtovanju zdravljenja. Zobni rentgen omogoča celovit vpogled v zobno anatomijo, kar je ključno za uspešno zdravljenje zobnih težav.

Kako pomembna je zobna diagnostika?

Zobna diagnostika ima ključno vlogo pri odkrivanju in analizi zobnih težav. RTG slikanje zob omogoča zgodnje odkrivanje kariesa, vnetij, cist, zobne gnilobe in drugih težav, kar omogoča pravočasno zdravljenje. Rentgenske slike omogočajo natančno načrtovanje zobnega zdravljenja in doseganje optimalnih rezultatov.

Kako se je treba pripraviti na RTG slikanje zob?

Pred RTG slikanjem zob ni potrebna posebna priprava. Priporočamo pa, da pazite na higiensko stanje ustne votline. Odstranite morebitne proteze ali zobne obloge, da bodo slike čim bolj natančne. V RTG studiu v Mariboru vam bomo svetovali glede morebitnih posebnih navodil glede vašega primera.

Back To Top